ЗДРАВЕТО Е НАЙ-ВАЖНО
Урологичен кабинет Urology.bg е мястото, където ще получите специализирана консултация за вашия урологичен проблем. В спокойна и уютна обстановка, д-р Васил Василев и неговият екип ще отговорят на всички ваши въпроси свързани с бъбреците, простатата, уринирането, различните андрологични проблеми или други неразположения, които имате в областта на пикочно-половата система.
СЪВРЕМЕННА АПАРАТУРА И ТЕХНОЛОГИИ
За правилната диагностика на вашето състояние, освен на професионалния опит на лекуващите лекари, може да разчитате и на съвременната апаратура, с която е оборудван урологичния кабинет. Прегледите и консултациите се извършват със световно утвърдени технологии като ехографски апарат на (марка и линк), СO2 безконтактен лазер FIRE-XEL и уреди за уродинамика и урофлоуметрия.
ЛИЧНО ОТНОШЕНИЕ И ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ
Подхождаме към всеки пациент с внимание и разбиране, защото вярваме, че индивидуалният подход е ключов за правилното диагностициране и лечение.
urologichen-pregled-kruglo-250

Преглед и консултация

Голяма част от урологичните проблеми могат да се решават в амбулаторни условия и урологичен кабинет Urology.bg е оборудван с всичко необходимо за провеждането на обстоен преглед при уролог.

Вижте подробно

ehografia-bubreci-prostata-kruglo-250

Ехография

Ехографът с право се определя като “продължение на ръката на уролога”, защото позволява на специалиста бързо, лесно и безвредно “да надникне” в тялото на пациента и да визуализира бъбреците, пикочния мехур, простата и други органи.

Вижте подробно

mujki-problemi-lechenie-kruglo-250

Лечение на мъжки проблеми

Андрологията е разделът от урологията, който се занимава с лечение на мъжките проблеми. Кабинета е специализиран в лечението на проблеми с ерекцията, инфекции на межките полови органи и полово-предавани болести.

Вижте подробно

lazerni-opercii-kruglo-250

Лазерни процедури

Урологичният кабинет Urology.bg е оборудван със най-съвременен безконтактен CO2 лазер за безкръвно и ефективно лечение на късо гемче, перлени папули на пениса, кондиломи и лазерни процедури.

Вижте подробно

ЗАПАЗЕТЕ ЧАС ЗА ПРЕГЛЕД

При нас пациентите никога не чакат. За да можем да отделим на всеки нужното време, работим само с предварително запазен час. Можем да ви запазим час в най-удобното за Вас време. Така ще разполагаме с необходимото време, за да се запознаем с Вашия проблем, да Ви прегледаме и обсъдим лечението Ви.

+359898 765 649

ул. Георги С. Раковски №186, София

Лесно ще намерите кабинет Urology.bg – точно в началото на ул. Г. С. Раковски и Бул. Евлоги Георгиев